За нас

Внос на бяла техника втора употреба

Ние сме малка семейна фирма създадена през 1999г. която се занимава с търговия на оригинална употребявана бяла техника от Германия, Австрия, Дания и др. държави, през годините сме натрупали опит в работата с най дълготрайните и качествени марки; SIEMENS,BOSCH, AEG, MIELE, LIEBHERR произведени за западна Европа, за който ви гарантираме че подлежат на повторна употреба след направена пълна профилактика и тествана в сервизни условия от квалифициран сервиз!

Цялостно обзавеждане на жилища отдавани под наем

Предлагаме цялостно обзавеждане на жилища, които се отдават под наем. С оригиналните уреди втора употреба, Вие ще обзаведете цялото жилище на по ниска цена и ще гарантирате на наемателите дългогодишна употреба и сигурност на бялата техника.

Гаранция и качество

Нашите уреди втора употреба се продават с гаранция от 12 месеца, което гарантира Вашата сигурност и удобство при използване на уредите. Всеки един уред втора употреба е тестван за да може да се гарантира неговата безпроблемна работа.

Осъществяваме търговия на употребявана, оригинална битова бяла техника втора употреба от западна европа

Предлагаме цялостно обзавеждане на жилища за отдаване под наем с оригинална бяла техника втора употреба. Разполагаме с ТРАНСПОРТ за София на втора употреба бяла техника. Гаранционният срок на продаваните от нас уреди е 12 месецa. Повредите, възникнали през този срок се отстраняват на място или в нашата база.

Оригинални уреди втора употреба на добра цена.

Марки бяла техника втора употреба

Предлаганата от нас бяла техника втора употреба е на водещи производители като: BOSCH, SIEMENS, AEG, LIEBHERR, MIELE, ELECTROLUX, GORENIE
  • logo-siemens
  • logo-aeg
  • logo-liebherr
  • logo-bosch
  • logo-miele
  • logo-electrolux
  • logo-gorenje